Jouw nieuwe functie?

Eerste automonteur/ Apk keurmeester

Oss
Noord-Brabant
MBO
Werkplaats
Vast

Als er iemand is met veel ervaring op het gebied van autotechniek, dan ben jij het wel. Jij doet de reparaties, apk-keuringen en stelt diagnoses die nét iets moeilijker zijn. Tussen het sleutelen door neem je bij afwezigheid of drukte ook de werkzaamheden van de baliemedewerker/ service adviseur over.

Dit ga je doen

Als eerste automonteur bij Profile Oss ben je dagelijks bezig met het veilig houden van personen- en bestelwagens. Werkzaamheden die je uitvoert zijn:

 • Diagnoses stellen, gebreken signaleren en deze zelfstandig oplossen;
 • Zelfstandig reparaties, kleine- en grote onderhoudsbeurten uitvoeren;
 • Apk-keuringen verzorgen;
 • Indien nodig leg je de gedane werkzaamheden uit aan onze klanten;
 • Bij afwezigheid en/of drukte neem je de werkzaamheden van de baliemedewerker/ service adviseur over;
 • Aan het einde van de dag zorg je er samen met het team voor dat de werkplaats er weer netjes uitziet.

Heb jij het juiste profiel?

 • In het bezit van het diploma 1e Automonteur/ 1e autotechnicus en het apk-keurmeesterdiploma (of je bent bereid deze via ons te halen);
 • Voldoende kennis van de huidige auto-elektronica/ diagnoseapparatuur;
 • In het bezit van Rijbewijs B (personenauto);
 • De Nederlandse taal beheers je goed, in woord en geschrift;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, hebt een representatieve uitstraling en een proactieve klant- en resultaatgerichte werkhouding.

Dan bieden we jou

Een uitdagende functie in een gezellig informeel team. Onze moderne werkplaats is van alle gemakken en verschillende technische snufjes voorzien. Uiteraard verdien je een goed salaris (volgens de Vaco-cao) met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan reiskostenvergoeding, pensioenregeling, het volgen van opleidingen en trainingen via de Profile Academy en korting op onze diensten. Ook zijn er diverse doorgroeimogelijkheden naar andere functies binnen de vestiging.

Werken bij Profile: are you ready?

Een baan bij Profile Car & Tyreservice Oss is veel meer dan alleen maar banden verwisselen en Apk-keuringen uitvoeren. Je krijgt er ook gezellige en deskundige collega's bij. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten simpelweg blij zijn als ze bij ons wegrijden. Daar doen we iedere dag weer ons uiterste best voor. En soms springen we zelfs ‘s nachts uit ons bed als dat echt nodig is. Dat komt niet uit een instructieboekje, zo zitten we nou eenmaal in elkaar. Daarom werken onze mensen sinds 1989 elke dag met passie aan auto’s, vrachtauto’s en leaseauto’s.

Jij bent nu vast enthousiast geworden!

Dan leren we jou graag kennen! Solliciteer via onderstaande button met je cv en (korte) motivatie. Heb je eerst nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Rien Schuurmans via 06 - 5088 5586 of rien.schuurmans@profile.nl.   

Vragen of meer info?
Neem contact op met:


Rien Schuurmans

Meer informatie? Neem contact op met:

Profile Oss, Elzenburg

Reggestraat 20
5347 JG Oss
Tel nr. 0412-644080
E-mail rien.schuurmans@profile.nl

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Blijf op de hoogte van onze jobs!

Meld je hieronder aan op onze job alert en ontvang de nieuwste vacatures als eerste in je mailbox!
Maak een jobalert aan

Gerelateerde vacatures