Jouw nieuwe functie?

Technisch tester

Veenendaal
Utrecht
HBO
Kantoor
Vast
32 uur per week

Zet jouw kennis over programmeren, testautomatisering en ketenintegratietesten in als technisch tester bij Profile. Zo word jij een belangrijke spil bij het inrichten van het CI/CD-proces en het automatiseren van de ketenintegratietests.

Dit ga je doen

Samen met je teamleden ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe systemen én het wijzigen en onderhouden van bestaande systemen. In het team wordt hard gewerkt aan ambitieuze projecten en dat doen we met veel motivatie, inhoudelijke expertise, een gezonde dosis humor en focus op continu verbeteren. Daarom wil Profile ook de omslag maken naar CI/CD en jij hebt hierin als technisch tester een spilfunctie. Jullie werken intensief samen, maar je hebt ook vaak contact met de andere teams op ons hoofdkantoor.

Binnen het team heb jij een overkoepelende functie. Je bent verantwoordelijk voor het automatiseren van de ketenintegratietesten en het inrichten van het CI/CD-proces. Daarnaast bestaat je rol uit het ondersteunen van de ontwikkelteams met technische vraagstukken en vragen rondom (test)automatisering. Dit kunnen heel concrete vragen zijn waarbij je hulp direct nodig is, maar ook langetermijnoplossingen en -doelen. Denk aan de toekomstbestendigheid van de geautomatiseerde testoplossingen. Of aan het verzorgen van opleiding op het gebied van testautomatisering. Profile vindt het belangrijk dat je iemand bent die graag zijn of haar kennis deelt en nadenkt over lange termijnoplossingen.

Heb jij het juiste profiel?

Jouw communicatieve vaardigheden helpen jou bij het vastleggen van de werkzaamheden en het mondeling uitdragen van jouw standpunt. Een discussie ga je dan ook niet uit de weg. We vragen een proactieve houding en je denkt graag mee over het aanbrengen van verbeteringen in het testproces. Je werkt nauwkeurig, bewaakt het overzicht en gaat altijd voor kwaliteit. In de samenwerking en het resultaat. Verder heb of beschik jij als technisch tester over:

 • Hbo-werk- en -denkniveau, met minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het inrichten van buildstraten en testautomatisering;
 • Kennis van webservices en berichtenverkeer, databases (SQL-gebaseerd) en Continuous Integration en Continuous Deployment;
 • Ervaring met ketenintegratietesten;
 • Toolonafhankelijke kennis van testautomatisering;
 • Programmeren heb jij onder de knie: je kunt het lezen en zelf oplossingen voor het geautomatiseerd testen maken.

Dan bieden we jou

 • Salaris is volgens de Vace-cao en afhankelijk van jouw ervaring;
 • Contract voor 32-40 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Reiskostenvergoeding (als je buiten Veenendaal woont), een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en meer;
 • De mogelijkheid om verschillende opleidingen en trainingen te volgen via de Profile Academy;
 • Korting op nieuwe autobanden en het onderhoud van je auto;
 • Plezier vinden we belangrijk. Daarom doen we regelmatig leuke dingen met het team: van ons jaarlijkse zomeruitje en kerstborrel tot een avondje bowlen.

Werken bij Profile: are you ready?

Profile. Door kwaliteit en service het meest gekozen merk van rijdend Nederland. De Formuledesk werkt vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Hier ondersteunen we al deze vestigingen en klanten met advies en praktische zaken. Het is dé schakel tussen het Formulekantoor, de franchisenemer en de klant. Sinds 1989 werken onze mensen elke dag met passie aan auto’s, vrachtauto’s en leaseauto’s vanuit één van de 170 vestigingen in Nederland of 60 in België.

Jij bent nu vast enthousiast geworden!
Wij leren jou graag kennen! Solliciteer via onderstaande button met je cv en (korte) motivatie. Heb je eerst nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Diane van de Hoef, via 0318 - 811 213 of diane.vandehoef@profile.nl.

Vragen of meer info?
Neem contact op met:


Diane van de Hoef

Meer informatie? Neem contact op met:

Profile Formulekantoor

Citadel 14
3905NK Veenendaal
Tel nr. 0318-509 000
E-mail info@profile.nl

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden
Blijf op de hoogte van onze jobs!

Meld je hieronder aan op onze job alert en ontvang de nieuwste vacatures als eerste in je mailbox!
Maak een jobalert aan

Gerelateerde vacatures